Get on the team

 

[+35] Vil du være medlem.?

Vi har åben for optagelse af alle over 35 år.
Eneste undtagelse til ansøgere under 35 år er at du skal være inviteret af et nuværende [+35] medlem.

Send din ansøgning til cow@clan35.dk

 

 

 

 

Efter introduktionen af vores egne stabilt kørende, Counter-Strike servere, får vi løbende masser af ansøgninger om medlemskab.
Mange stiles desværre stadig direkte til COW hvilket er temmelig ressourcekrævende for dette travle og altid hårdtarbejdende øverste råd.

Vi er dog efterhånden blevet en temmelig stor klan med masser af aktive medlemmer, både konstant men også periodisk.

Alle nuværende og interesserede medlemmer, skal kunne være med i den vigtige "forbedømmelse" af nye kandidater. Både under spillet på serverne, med de kommentarer der vil komme på det åbne fora, samt de der eventuelt vil blive postet på det lukkede fora som kun vores medlemmer har adgang til.

Derfor bør alle der søger om medlemsskab lave en lille ansøgning med beskrivelse af sig på vores offentlige FORUM under denne tråd.

Når det er gjort SKAL kandidaten udfylde et officielle elektronisk ansøgningsskema om optagelse på dette link.

Ansøgerens data som navn og mail adresse kommer ikke videre til andre end COW's medlemmer og bliver derfor IKKE offentlig tilgængelig og behandles dermed også fortroligt.

 Derefter kan kandidaten kun vente på svar og i mellemtiden spille på vores servere, lære vores medlemmer bedre at kende og sidst men ikke mindst, omvendt.

Hvis du har yderligere spørgsmål om os og vores klan, så skriv et indlæg på vores FORUM eller TagWall. Der er altid et medlem klar med et svar eller hjælp ved eventuelle tvivlsspørgsmål.

 

 

 

Clan [+35] Headquarter