[+35] Code of conduct

 

Et adrenalinkick kan fås mange steder. Besøg http://www.pokerlistings.dk og bliv guidet gennem junglen af poker sider på nettet og udnyt vores viden om store bonusser på sider som Full Tilt Poker, Party Poker og Titan Poker.


[+35]’s filosofi bygger på gensidig respekt uanset, alder og evner.

”Husk på at der altid er en spiller, der er bedre end dig selv”

Hvis du ved sjældne lejligheder har mistanke til en spiller, så provoker eller irriter venligst IKKE vedkommende med beskyldninger om snyd. Lovpris i stedet hans styrke og taktiske sans. Vi nyder det gode spil, de lækre detaljer og de vilde stunts. Men vi afskyr den dårlige taber, der i stedet for anerkendelse af skills tyer til beskyldninger om snyd, dårlige undskyldninger og antyder at heldet var afgørende.

Men husk også at respekten er gensidig. ”Husk du også var nybegynder engang. Og vis at du ved, at Rom ikke blev bygget på en dag”. Nye spillere har ikke behov for at blive hånet, men tålmodigt hjulpet så de kan lære og forstå spillets muligheder og begrænsninger.

Et ofte benyttet begreb i Counter-Strike er betegnelsen Team-Killer. Dette barnlige fænomen kan resultere i beskyldninger og forbandelser af den værste slags, hvilket er forståeligt. Hvis en [+35]’er tilsyneladende laver TK, så er grunden måske, at den pågældende person forsøger at passivisere en Team-Killer. Hvis ikke så har det været et af de uheld, som desværre ofte sker i kampens hede på en server med friendly fire på.

Hvis en [+35]’er bevidst dræber medspillere, vil vi meget gerne vide det.
Check om han står på vores
medlemsliste, og send os så en mail.
Vi vil ikke tolerere nogen [+35]’ere udøver Team-Killing i Counter-Strike.


For at blive optaget i Klan35 skal man, sikkert ikke til nogens overraskelse, være mindst 35 år gammel.

Du må kun fornærme, ydmyge og bande af andre klan-medlemmer med et glimt i øjet. Alvor hører ikke hjemme på en ffa-server, og det gælder i særlig grad i forhold til udenlandske medlemmer og besøgende.

Vi har forståelse for, at [+35] klan-medlemmer, der spiller på et af holdene i [+35]-regi, skal træne sammenspil. Men i de tilfælde, hvor holdene er åbenlyst uretfærdige, bør også de skifte for at udligne. Dette er alligevel også det sjoveste, og vi foretrækker at være kendte for netop det, fremfor at være dem der slagter forsvarsløse nybegyndere eller mindre gode spillere.

 

 

 

 


For nylig har vi tilføjet et nyt klantag for medlemmer, som ikke opfylder alderskravet, men som alligevel ønsker at være en del af [+35].

Vores erfaring siger os, at spillere, især de yngste af slagsen, ikke altid er, hvad de starter med at udgive sig for at være. Dette har naturligvis noget at gøre med hvordan man nu engang er i dén alder. Det er ret forståeligt for de lidt ældre og mere modne spillere, men trods den erkendelse, så gider vi ikke lægge server til al for megen barnlighed.

Som en konsekvens heraf, rekrutterer vi kun [Wa] Wannabies eller [To] Try Out members, som vi kender personligt, eller som har opført sig modent og ordentligt, når de har spillet mod os.

 

Clan [+35] Headquarter